Vi har 25 års erfaring med utprøving av druesorter til utendørsdyrking i Norge.


Stort utvalg av herdige og svært tidlige sorter for utendørsdyrking og til veksthus.

Velsmakende spisedruer med blå, gul eller rød farge, også kjernefrie.

Utmerkete rødvins og hvitvinssorter og sorter til druesaft.

Pottede planter og barrotsplanter.Vi har følgende bok om druedyrking og vinlegging til salgs:


Tom Plocher - Bob Parke: Northern Winework. Her blir mange viktige temaer for dyrking av drueplanter og vinlaging i nordlige og kalde strøk beskrevet.(engelsk tekst).Vi er utsolgt på følgende sorter: Kosmonaut, Esther, Cabernet Cortis og Cabernet Noir
Priser på drueplanter:


Oppgitte priser er med mva.

Kr. 300,- pr. stk. i 4 eller 4,5 liters potter.

Det er plass til 4 slike potter i en eske, som er 60 cm høy.

Noen planter må derfor bøyes eller skjæres litt tilbake. Ved kjøp av minst 12 planter i 4 liters potter gis det 10% rabatt på ordinær plantepris. Pris for planter i 10 liters potter er 600kr. For barrotsplanter er minste antall 25 planter per kunde, minst 10 planter per sort. Best utvalg ved tidlig bestilling, gjerne før 15. januar. 50-100 kr per plante avhengig av antall og sort.

Plantene kan hentes nær Asker sentrum eller i Nittedal etter avtale eller vi sender de med Posten, eventuelt annen forsendelse.

Er det muligheter for henting av planter, enten selv eller ved hjelp av andre, så unngår en utgifter til ekspedisjon, pakking, eske og frakt.

Planter i 10 liters potter eller større må hentes eller eventuelt sendes på annen måte enn med Posten.

Ekspedisjonskostnader: 60 kr per forsendelse.

Pakkekostnader: 20 kr per plante ved et mindre antall planter.

Eske: 40 kr per eske.

Frakt: ca170 kr per eske.

Ved forsendelse av barrotsplanter blir utgifter til pakking, esker og frakt langt rimeligere enn ved forsendelse av tilsvarende mengde planter i 4 liters potter.

Det tas forbehold om prisforandringer.

Plantene blir forsvarlig pakket og vi har god erfaring med at plantene kommer fram i god behold. Siden vi ikke har noen kontroll på hvordan frakten foregår, kan vi ikke ta noe ansvar for eventuell skade på plantene. Se forøvrig veiledning under dyrking om dyrking av drueplantene.

Arild Syversen

Rusvik vinplanter

tlf: 90608796

arild@druer.org

druer.org

Facebook: Rusvik vinplanterNår det gjelder roser anbefaler vi å kontakte Hesleberg gartneri, som har landets største og beste utvalg. hesleberg@hesleberg.no tlf 90746843