KONTAKT

Vi har 25 års erfaring med utprøving av druesorter til utendørsdyrking i Norge.

Vi har stort utvalg av herdige og svært tidlige sorter for dyrking på åpen mark, langs sørvegg, i veksthus og i hagestue.

Velsmakende spisedruer med blå, gul eller rød farge, også kjernefrie.

Utmerkete rødvins og hvitvinssorter og sorter til druesaft.

Pottede planter og barrotsplanter. Barrotsplanter bare av noen få Mellom-europeiske sorter.


Vi anbefaler Svein Erik Hansens ebok Vitikultur i Skandinavia.

Utmerket og allsidig bok som gir en fin oversikt over druedyrking og vinlaging mm.Priser på drueplanter:


Oppgitte priser er med mva.

Kr. 325,- pr. stk for drueplanter i god vekst. 3 liters potter.

Det er plass til 4 slike potter i en eske, som er 60 cm høy.

Noen planter må derfor bøyes eller skjæres litt tilbake. Pris for planter i 10 liters potter er 900kr Plantene kan hentes nær Asker sentrum eller i Nittedal etter avtale. Vi sender også planter med Posten, eventuelt annen forsendelse for større kvanta. Er det muligheter for henting av planter, enten selv eller ved hjelp av andre, så unngår en utgifter til ekspedisjon, pakking, eske og frakt. Planter i 10 liters potter eller større må hentes eller eventuelt sendes på annen måte enn med Posten. Det er plass til inntil 4 planter i treliterspotter i en eske. Forsendelse av en plante koster i alt 715 kr, to planter 1067,50 kr, tre planter 1420 kr og fire planter 1777,50 kr.

Vi selger også barrotsplanter til en rimelig pris, 35-100 kr per plante avhengig av antall og sorter. Det er bare Mellom-europeiske sorter vi kan levere barrotsplanter av. De mest aktuelle sortene av disse er Solaris, Rondo, Regent og Cabernet Cortis Barrotsplanter selges gjerne i bunter på 25 planter. Minste antall per sort er vanligvis 10 planter. Best utvalg ved tidlig bestilling. Etter 1.mars kan det være vanskelig å skaffe barrotsplanter

Ved forsendelse av barrotsplanter blir utgifter til pakking, esker og frakt langt rimeligere.

Plantene blir forsvarlig pakket og vi har god erfaring med at plantene kommer fram i god behold. Siden vi ikke har noen kontroll på hvordan frakten foregår, kan vi ikke ta noe ansvar for eventuell skade på plantene. Se forøvrig veiledning under dyrking om behandling av drueplantene.

Arild Syversen

Rusvik vinplanter

tlf: 90608796

arild@druer.org

Hjemmeside druer.org

Facebookgrupper: Rusvik vinplanter

HASKAP med de sunneste bærene som finnes, god smak, hardføre bærbusker.

HAGEBLÅBÆR hvor hardføre dvergkirsebær også er med.